logo doggyday.png

Puppy speeltuin 

Heeft u een puppy en wilt u hem introduceren aan nieuwe prikkels, omgevingen, ervaringen of gecontroleerd introduceren aan andere puppies? Kom dan naar onze puppyspeeltuin!

Voor wie is de puppy speeltuin geschikt?

De puppy speeltuin is geschikt voor elke pup van 8 tot 20 weken oud. De groep bestaat uit maximaal 5 puppies zodat er genoeg ruimte is voor iedereen om aan de slag te gaan. 

Wat kun je doen bij de puppy speeltuin?

De puppy speeltuin is een groot grasveld op ons terrein (omheind). Op dit grasveld worden de puppies blootgesteld aan nieuwe prikkels en ervaringen, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: over een hooibaal klimmen, nieuwe ondergronden ontdekken, over een balansbalk lopen, door een tunnel lopen met de eigenaar en het spelen met diverse speeltjes. 

De puppy speeltuin duurt 30 minuten en wordt begeleidt door een hondentrainer.

Wanneer wordt de puppy speeltuin georganiseerd?

De puppy speeltuin wordt op de onderstaande datums georganiseerd.

Zaterdag 25 september 13:30 - 14:00

Zaterdag 23 oktober 13:30 - 14:00

De puppy speeltuin voor fokkers

De puppyspeeltuin is ook geschikt voor fokkers die hun puppies alvast een voorsprong in de wereld willen geven. Mocht je als fokker geïnteresseerd zijn in de puppy speeltuin kunt contact opnemen via Info@Doggy-land.nl om een datum en prijs vast te stellen. 

Meld je aan voor de puppy speeltuin

De kosten voor de puppyspeeltuin zijn 10 euro per pup.

U kunt zich aanmelden via het aanmeld formulier of door een mail te sturen naar Info@Doggy-land.nl waar u de gewenste datum in vermeld. 

 
fotos puppyspeeltuin 7.jpg
puppyspeeltuin frisbee.png