logo doggyday.png

Doggyland escaperoom

Vind je het leuk om actief bezig te zijn met jouw hond? Dan heeft Doggyland een ervaring voor jou! De Doggyland escaperoom is een wedstrijd waar jij met jouw hond de waarheid naar boven haalt. Dit doe je door samen te werken om diverse opdrachten en puzzels te voltooien. Gaat het jou lukken om achter de waarheid te komen en de opdrachten het snelste te voltooien?

Voor wie is de escaperoom geschikt?

Iedereen kan deelnemen aan de escape room. De 6 onderdelen zijn ingedeeld op verschillende aspecten van honden training, elk onderdeel laat jou en je hond kennismaken met een nieuwe vaardigheid. Voorbeelden vaardigheden die je kan verwachting in de escaperoom zijn: Frisbeeën, agility, speuren, samenwerking, kennis en vertrouwen. Elke hond heeft een aanleg voor een van deze vaardigheden en doormiddel van de jury (trainer die met je mee rent) krijg je ondersteuning en tips wanneer een opdracht echt niet zou lukken zodat het een leuke en speelse bezigheid wordt voor jouw en je hond.    

Voor zowel eigenaar als hond zijn er geen leeftijd restricties, elk onderdeel is ingericht zodat elke eigenaar en hond mee kan doen zonder dat dit slecht voor de gezondheid is. 

Voor het evenement hoeft jouw hond ook geen speciale vaardigheden te hebben, elke hond kan elk onderdeel verrichten zonder enige voorafgaande training. 

Hoe werkt de escaperoom?

Zodra je aangemeld bent voor de escaperoom kom je 29 augustus op de geboekte tijd naar het terrein toe. Hier wordt je ontvangen door de jury die met jouw meeloopt om te zorgen dat alles volgens de regels verloopt en jouw tijd bijhoudt. Iedere deelnemer loopt individueel over het parcours heen met hun hond. Bij iedere opdracht staat een bord met informatie over wat je moet doen om verder te gaan naar het volgende onderdeel, hierop wordt ook uitgelegd wat de regels zijn van het onderdeel. Wanneer je alle onderdelen hebt volbracht wordt de tijd gestopt. Aan het einde van het evenement wordt er een lijst gemaakt van alle tijden, de beste 3 tijden winnen een prijs.

 

 

 

Het verhaal van honden escaperoom: Doggyland zomerspelen

Het is zover na jaren trainen mag je mee doen aan de Doggyland zomerspelen. Terwijl jullie aan het voorbereiden zijn voor de run, roddelen omstanders dat Betsy een tijd heeft neergezet van 15 minute, dit is ongekend niemand heeft ooit eerder zo snel de Doggyland zomerspelen afgelegd. De roddels gaan zelfs over het feit dat Betsy heeft valsgespeeld, maar niemand kan dit aantonen. Het is aan jou om in de snelste tijd het parcours af te leggen. Vergeet niet dat het een wedstrijd is en alleen de drie snelste op het podium komen, dus maak verstandige keuzes tijdens jouw poging op de titel Doggyland kampioen zomerspelen.

In het parcours wordt gebruik gemaakt van verschillende zintuigen en activiteiten. Er rent een jury met de deelnemer mee om alles soepel te laten verlopen. Tijdens een run loopt er een deelnemer en hond op het parcours, op deze manier is het parcours toegankelijk voor elke hond.

Wil jij kans maken op de titel: Kampioen van de Doggyland zomerspelen? meld je dan nu aan.

Beleef het in de enige echte honden escaperoom!

escape room platform met cijfers erbij.png